Scalp Care

De hoofdhuid is de enige plek waar je haar leeft. Het is de plek waar de follikels zich bevinden en dus waar het haar gemaakt wordt. Dit is dus de voedingsbodem van je haar.

Ondanks dat wordt er in de haarverzorging weinig tot geen aandacht besteedt aan de zorg voor de hoofdhuid.

De haarfollikels zijn het startpunt van e haar, ze worden hier gemaakt, gevoedt en vervolgens naar “buiten”gestoten. Vanaf het moment dat je haar uit je hoofdhuid groeit, staat het niet meer in contact met de bloedvaten die langs je follikels lopen.

De bloedvaten in je hoofdhuid zorgen voor de aanvoer van voedingsstoggen naar je follikels en afvoer van afvalstoffen van je follikels af.

De hoofdhuid kun je middels een 360 graden benadering ( dat wil zeggen van zowel de binnenkant als de buitenkant) behandelen en voeden.

Vanuit de binnenkant verzorg jij je hoofdhuid door middel van het toedienen van voedingsstoffen zodat deze door het bloed aangeleverd worden.

De buitenkantvrzorg je door middel van producten en therapieën zoals bijv. massage voor het voeden en stimuleren van de bloedtoevoer naar de follikels

In ons assortiment bieden wij producten ter onderhoud van de hoofdhuid, maar ook producten voor het behandelen van een aantal problemen die zich voor kunnen doen op de hoofdhuid.

Heb je last van hoofdhuid problemen? Neem dan contact met ons op voor een consult.