Nutrition

Voedingsstoffen zijn niet het eerste waar je aan denkt als het om haarverzorging gaat. Toch spelen deze een zeer belangrijke rol bij de gezondheid van je haar.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt de gezondheid van jouw haar niet uit een potje, flesje of flacon, maar van binnenuit. Haar wordt door je lichaam gemaakt met behulp van de voedingsstoffen die jij binnenkrijgt. Gezond haar kun je dus alleen krijgen als je jouw lichaam de juiste combinatie van bouwstoffen in de juiste hoeveelheid geeft om dit te kunnen doen.

We weten allemaal wat een tekort aan voedingsstoffen voor effect heeft op het haar. Maar wist je ook dat, met de huidige waarden in ons voedsel van tegenwoordig, ons lichaam lang niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? We plegen als het feite dus elke dag roofbouw op het lichaam. Het lichaam past zich hier zoveel mogelijk op aan en zorgt ervoor dat de belangrijkste organen de voeding krijgen die ze nodig hebben. Helaas zijn de haren / de hoofdhuid niet een van de meest belangrijke organen voor ons lichaam. Het gevolg is dat je erg weinig voedingsstoffen naar de hoofdhuid en dus naar je follikels gaan, de “geboorteplaats” van je haar.

Haaruitval, droog brekend haar en andere haarissues zijn daarom vaak gevolgen van interne factoren. Een gevolg van te weinig juiste voedingsstoffen aan je haar. Heb je dus last van haaruitval dan is de juiste aanpak om in eerste instantie te kijken naar hetgeen je aan je lichaam geeft.

Sishake beauty shake geeft jouw lichaam de bouwstoffen die het nodig heeft om het tekort aan te vullen. Maar de Sishake gaat verder, het versterkt het haar van binnenuit, zorgt dat je haaruitval stopt en zorgt voor een vollere bos haar, van binnenuit.

MSM is een goede aanvulling op de Sishake. MSM- the beauty mineral – zorgt er namelijk voor dat de groeifase van jouw haar wordt verlengd.

Een krachtige combinatie dus Sishake beauty shake en MSM beauty mineral.
Wil je binnen een maand het verschil merken in de gezondheid van jouw haar, dan bevelen wij jou zeker deze powerfull combinatie aan.

Heb je advies nodig over de verzorging van je haar? Boek dan een Consult.